\require{AMSmath} Priemgetallen bereken m.b.v. priemgetallen de grootste gemeenshappelijke deler van de getallen:10.668.672 en 28.005.264 el Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 17 oktober 2006 Antwoord 10.668.672=27·35·73 28.005.264=24·36·74 En nu jij weer... hk dinsdag 17 oktober 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
bereken m.b.v. priemgetallen de grootste gemeenshappelijke deler van de getallen:10.668.672 en 28.005.264 el Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 17 oktober 2006
el Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 17 oktober 2006
10.668.672=27·35·73 28.005.264=24·36·74 En nu jij weer... hk dinsdag 17 oktober 2006
hk dinsdag 17 oktober 2006
©2001-2024 WisFaq