\require{AMSmath} Kans bij geboorte Hai! Ik heb een vraag over kansopdracht. Het gaat over geboorte van kinderen: Wat is de kans dat, als er 3 kinderen geboren worden, er 2 jongens geboren worden en 1 meisje. De kans op een jongen en een meisje is allebei 0,5. Het experiment wordt 100 keer herhaald. Het lukt me niet! Kunnen jullie alsjeblieft snel antwoord geven?? Alvast bedankt! Herman Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 15 oktober 2006 Antwoord Wat dacht je van een binomiale verdeling: X:aantal jonges p=0,5 n=3 Gevraagd: P(X=2) Formule invullen of met de GR... Zie 3. Binomiale verdeling of Binomiale verdeling. WvR zondag 15 oktober 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hai! Ik heb een vraag over kansopdracht. Het gaat over geboorte van kinderen: Wat is de kans dat, als er 3 kinderen geboren worden, er 2 jongens geboren worden en 1 meisje. De kans op een jongen en een meisje is allebei 0,5. Het experiment wordt 100 keer herhaald. Het lukt me niet! Kunnen jullie alsjeblieft snel antwoord geven?? Alvast bedankt! Herman Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 15 oktober 2006
Herman Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 15 oktober 2006
Wat dacht je van een binomiale verdeling: X:aantal jonges p=0,5 n=3 Gevraagd: P(X=2) Formule invullen of met de GR... Zie 3. Binomiale verdeling of Binomiale verdeling. WvR zondag 15 oktober 2006
WvR zondag 15 oktober 2006
©2001-2024 WisFaq