\require{AMSmath} Ontbinden in factoren Ontbind in factoren:x6-x4=81x³+27=3x³-3x=-3x²-6x-3=-x²+x+6=Help mij a.u.b!!!!!!! Imp Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 8 juli 2001 Antwoord Een paar tips:Haal een zo groot mogelijke factor buiten haakjesMaak gebruik van merkwaardige produktenOp deze website staat een grondige uitleg, met veel voorbeelden. Zie Ontbinden in factoren WvR zaterdag 29 september 2001 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ontbind in factoren:x6-x4=81x³+27=3x³-3x=-3x²-6x-3=-x²+x+6=Help mij a.u.b!!!!!!! Imp Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 8 juli 2001
Imp Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 8 juli 2001
Een paar tips:Haal een zo groot mogelijke factor buiten haakjesMaak gebruik van merkwaardige produktenOp deze website staat een grondige uitleg, met veel voorbeelden. Zie Ontbinden in factoren WvR zaterdag 29 september 2001
Zie Ontbinden in factoren
WvR zaterdag 29 september 2001
©2001-2024 WisFaq