\require{AMSmath} Een vlak verdelen door lijnen In hoeveel gebieden kunnen willekeurig getekende lijnen het vlak verdelen? Tamara Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 10 oktober 2002 Antwoord De formule voor de oppervlakte van een bol is O=4 r2, dus als de oppervlakte al weet (bijvoorbeeld O=6) dan kan je schrijven: Zie Plane Division by Lines WvR zaterdag 12 oktober 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
In hoeveel gebieden kunnen willekeurig getekende lijnen het vlak verdelen? Tamara Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 10 oktober 2002
Tamara Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 10 oktober 2002
De formule voor de oppervlakte van een bol is O=4 r2, dus als de oppervlakte al weet (bijvoorbeeld O=6) dan kan je schrijven: Zie Plane Division by Lines WvR zaterdag 12 oktober 2002
Zie Plane Division by Lines
WvR zaterdag 12 oktober 2002
©2001-2024 WisFaq