\require{AMSmath} Van oppervlakte naar de straal van een bol Hoe kun je als je de oppervlakte van een bol weet de straal berekenen? roy de Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 10 oktober 2002 Antwoord De formule voor de oppervlakte van een bol is O=4 r2, dus als de oppervlakte al weet (bijvoorbeeld O=6) dan kan je schrijven: WvR vrijdag 11 oktober 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kun je als je de oppervlakte van een bol weet de straal berekenen? roy de Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 10 oktober 2002
roy de Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 10 oktober 2002
De formule voor de oppervlakte van een bol is O=4 r2, dus als de oppervlakte al weet (bijvoorbeeld O=6) dan kan je schrijven: WvR vrijdag 11 oktober 2002
WvR vrijdag 11 oktober 2002
©2001-2024 WisFaq