\require{AMSmath} Binomiaalverdeelde toevalsvariable met onbekende p(kans) Binomiaal verdeling en de TI-83hoe bereken je de kans pP(X 3/ n = 15 en p =a) 0,40Hoe groot moet aminstens zijn.Alvast bedankt. Saskia Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 5 oktober 2006 Antwoord Hallo Saskia,Wanneer je a moet berekenen in 1 of 2 decimalen dan kun je gebruik maken van de optie [TABLE].y1 = binomcdf(15,x,3)y2 = 0.4TblStart = 0DTable = 0.1Wijzig nuTblStart in 0.2en DTable in 0.01Heb je een antwoord met meer decimale nodig dan kun je gebruik maken van de optie [intersect]PS: als N gevraagd is dan kun je geen gebruik maken van de optie [intersect]. Maak dan gebruik van de tabel met DTable een geheel getal. wl vrijdag 6 oktober 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Binomiaal verdeling en de TI-83hoe bereken je de kans pP(X 3/ n = 15 en p =a) 0,40Hoe groot moet aminstens zijn.Alvast bedankt. Saskia Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 5 oktober 2006
Saskia Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 5 oktober 2006
Hallo Saskia,Wanneer je a moet berekenen in 1 of 2 decimalen dan kun je gebruik maken van de optie [TABLE].y1 = binomcdf(15,x,3)y2 = 0.4TblStart = 0DTable = 0.1Wijzig nuTblStart in 0.2en DTable in 0.01Heb je een antwoord met meer decimale nodig dan kun je gebruik maken van de optie [intersect]PS: als N gevraagd is dan kun je geen gebruik maken van de optie [intersect]. Maak dan gebruik van de tabel met DTable een geheel getal. wl vrijdag 6 oktober 2006
wl vrijdag 6 oktober 2006
©2001-2024 WisFaq