\require{AMSmath} Lissajousfiguren Hallo,Hoe kun je precies de t bepalen in een lissajousfiguur?Bijvoorbeeld in die van:x=sin (t-1/6p)y=sin (2t)? ik Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 4 oktober 2006 Antwoord Bij elk punt van de kromme hoort een andere (of meerdere) waarden voor t. Dus welk(e) punt(en) bedoel je precies? WvR woensdag 4 oktober 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Hoe kun je precies de t bepalen in een lissajousfiguur?Bijvoorbeeld in die van:x=sin (t-1/6p)y=sin (2t)? ik Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 4 oktober 2006
ik Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 4 oktober 2006
Bij elk punt van de kromme hoort een andere (of meerdere) waarden voor t. Dus welk(e) punt(en) bedoel je precies? WvR woensdag 4 oktober 2006
WvR woensdag 4 oktober 2006
©2001-2024 WisFaq