\require{AMSmath} Lineaire verbanden Gegeven zijn de functies f(x)=-x+b en g(x)=ax+8.De grafiek van f snijdt de x-as in het punt A(8,0).a) bereken bDe grafiek van g snijdt de x-as in het punt B(-2,0).b) bereken aAlvast bedankt voor de uitleg! Daniël Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 30 september 2006 Antwoord Als A(8,0) op f ligt dan moet 0=-8+b wel kloppen! b=... Als B(-2,0) op g ligt dan moet 0=a·-2+8 wel kloppen! a=... WvR zaterdag 30 september 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven zijn de functies f(x)=-x+b en g(x)=ax+8.De grafiek van f snijdt de x-as in het punt A(8,0).a) bereken bDe grafiek van g snijdt de x-as in het punt B(-2,0).b) bereken aAlvast bedankt voor de uitleg! Daniël Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 30 september 2006
Daniël Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 30 september 2006
Als A(8,0) op f ligt dan moet 0=-8+b wel kloppen! b=... Als B(-2,0) op g ligt dan moet 0=a·-2+8 wel kloppen! a=... WvR zaterdag 30 september 2006
WvR zaterdag 30 september 2006
©2001-2024 WisFaq