\require{AMSmath} Vergelijking Is er een vergelijking voor deze x en y waarden:x=Ö5 y=3x=Ö8 y=4x=Ö13 y=5x=Ö20 y=6 JOP-ja 2de graad ASO - vrijdag 29 september 2006 Antwoord Ja zeker wel!Zie Herkennen van verbanden WvR zaterdag 30 september 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Is er een vergelijking voor deze x en y waarden:x=Ö5 y=3x=Ö8 y=4x=Ö13 y=5x=Ö20 y=6 JOP-ja 2de graad ASO - vrijdag 29 september 2006
JOP-ja 2de graad ASO - vrijdag 29 september 2006
Ja zeker wel!Zie Herkennen van verbanden WvR zaterdag 30 september 2006
WvR zaterdag 30 september 2006
©2001-2024 WisFaq