\require{AMSmath} Wortel-onbekenden Is er al een formule gevonden voor het oplossen van Ö(A+B) zoals dat er een oplossing is voor (A+B)2 Of is het niet mogelijk voor dat op te lossen jop 2de graad ASO - vrijdag 29 september 2006 Antwoord Beste Job, Wat bedoel je precies met oplossing? Voor (a+b)2 geldt dat dit gelijk is aan (a+b)(a+b) = a2+ab+ba+b2 = a2+2ab+b2. Een gelijkaardige formule om de vierkantswortel in Ö(a+b) kwijt te spelen, bestaat niet... mvg, Tom td vrijdag 29 september 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Is er al een formule gevonden voor het oplossen van Ö(A+B) zoals dat er een oplossing is voor (A+B)2 Of is het niet mogelijk voor dat op te lossen jop 2de graad ASO - vrijdag 29 september 2006
jop 2de graad ASO - vrijdag 29 september 2006
Beste Job, Wat bedoel je precies met oplossing? Voor (a+b)2 geldt dat dit gelijk is aan (a+b)(a+b) = a2+ab+ba+b2 = a2+2ab+b2. Een gelijkaardige formule om de vierkantswortel in Ö(a+b) kwijt te spelen, bestaat niet... mvg, Tom td vrijdag 29 september 2006
td vrijdag 29 september 2006
©2001-2024 WisFaq