\require{AMSmath} Ontbinden in factoren hoi,hoe ontbind je deze:(7x2+5x-1)2-(x2-5x-1)2=?Ik snap gewoon niet hoe je moet beginnen Alvast bedankt!!!! nicola Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 27 september 2006 Antwoord HINT: a2-b2=(a+b)(a-b) in dit geval neem je:a=7x2+5x-1b=x2-5x-1Moet je maar 's doen... WvR woensdag 27 september 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoi,hoe ontbind je deze:(7x2+5x-1)2-(x2-5x-1)2=?Ik snap gewoon niet hoe je moet beginnen Alvast bedankt!!!! nicola Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 27 september 2006
nicola Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 27 september 2006
HINT: a2-b2=(a+b)(a-b) in dit geval neem je:a=7x2+5x-1b=x2-5x-1Moet je maar 's doen... WvR woensdag 27 september 2006
WvR woensdag 27 september 2006
©2001-2024 WisFaq