\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 46707 Re: Vergelijkingen ik kom niet tot de oplossing 3(1/2x-2)=1-(-x+6)3/2x-6=1+x-63/2x-x=1dan kan ik niet verder leys A 1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 20 september 2006 Antwoord Heel goed...3/2x-x is gelijk aan 1/2xDus dan heb je: 1/2x=1 en dan gaat ie wel... WvR woensdag 20 september 2006 Re: Re: Vergelijkingen ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
ik kom niet tot de oplossing 3(1/2x-2)=1-(-x+6)3/2x-6=1+x-63/2x-x=1dan kan ik niet verder leys A 1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 20 september 2006
leys A 1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 20 september 2006
Heel goed...3/2x-x is gelijk aan 1/2xDus dan heb je: 1/2x=1 en dan gaat ie wel... WvR woensdag 20 september 2006
WvR woensdag 20 september 2006
©2001-2025 WisFaq