\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 46678 Re: Extremaprobleem maar als ik als funcite f(x)= opp. rechthoekig blad en als x=lengte van de tekst heb, hoe kan ik dan mijn functie opstellen om x te berekeken? Broeck 3de graad ASO - dinsdag 19 september 2006 Antwoord O(x)=lengteˇbreedte O(x)=(y+6)(x+8) en je weet y=200/x. Invullen en uitwerken... WvR dinsdag 19 september 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
maar als ik als funcite f(x)= opp. rechthoekig blad en als x=lengte van de tekst heb, hoe kan ik dan mijn functie opstellen om x te berekeken? Broeck 3de graad ASO - dinsdag 19 september 2006
Broeck 3de graad ASO - dinsdag 19 september 2006
O(x)=lengteˇbreedte O(x)=(y+6)(x+8) en je weet y=200/x. Invullen en uitwerken... WvR dinsdag 19 september 2006
WvR dinsdag 19 september 2006
©2001-2024 WisFaq