\require{AMSmath} Vergelijking met logarime oplossen Ik kom uit de volgende opdracht niet, wie kan mij helpen. Los op: (3log(x))2 +6 = 5· 3log(x) Martij Student universiteit - woensdag 13 september 2006 Antwoord Hallo Martijn, Stel 3log(x)= p dan is volgens de definitie x = 3p. De vergelijking p2-5p+6 = 0 is op te lossen met de som product methode of de abc-formule. wl woensdag 13 september 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kom uit de volgende opdracht niet, wie kan mij helpen. Los op: (3log(x))2 +6 = 5· 3log(x) Martij Student universiteit - woensdag 13 september 2006
Martij Student universiteit - woensdag 13 september 2006
Hallo Martijn, Stel 3log(x)= p dan is volgens de definitie x = 3p. De vergelijking p2-5p+6 = 0 is op te lossen met de som product methode of de abc-formule. wl woensdag 13 september 2006
wl woensdag 13 september 2006
©2001-2024 WisFaq