\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 46557 Re: Goniometrische formules Waarom word sin(-t)=-sin(t) gebruikt om aan te tonen dat "sin(x - 1/2p)= -cos x" is? B Student hbo - woensdag 6 september 2006 Antwoord Omdat het werkt? WvR vrijdag 8 september 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Waarom word sin(-t)=-sin(t) gebruikt om aan te tonen dat "sin(x - 1/2p)= -cos x" is? B Student hbo - woensdag 6 september 2006
B Student hbo - woensdag 6 september 2006
Omdat het werkt? WvR vrijdag 8 september 2006
WvR vrijdag 8 september 2006
©2001-2024 WisFaq