\require{AMSmath} Machten Heel stom, maar ik weet niet hoe ik dit moet oplossen zonder GR! 2^q=1/8 Wat moet q dan zijn? (berekenen zonder GR) Ger Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 4 september 2006 Antwoord Als 2q = 2r dan is q = r 1/8 kun je schrijven als 2-3 wl maandag 4 september 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Heel stom, maar ik weet niet hoe ik dit moet oplossen zonder GR! 2^q=1/8 Wat moet q dan zijn? (berekenen zonder GR) Ger Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 4 september 2006
Ger Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 4 september 2006
Als 2q = 2r dan is q = r 1/8 kun je schrijven als 2-3 wl maandag 4 september 2006
wl maandag 4 september 2006
©2001-2024 WisFaq