\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 46540 Re: Kwadratische vergelijking Dat heb ik al geprobeerd, maar het lukt niet op die manier. Ik krijg dan een heel vreemd antwoord, dat niet kan kloppen volgens mij. kim Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 3 september 2006 Antwoord Als je dit had:3x2-17x-6=3x2-17x-6=0-17x=6x=-6/17...dan was 't goed en niet zo heel erg vreemd... WvR zondag 3 september 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dat heb ik al geprobeerd, maar het lukt niet op die manier. Ik krijg dan een heel vreemd antwoord, dat niet kan kloppen volgens mij. kim Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 3 september 2006
kim Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 3 september 2006
Als je dit had:3x2-17x-6=3x2-17x-6=0-17x=6x=-6/17...dan was 't goed en niet zo heel erg vreemd... WvR zondag 3 september 2006
WvR zondag 3 september 2006
©2001-2024 WisFaq