\require{AMSmath} Re: Zonder haakjes schrijven, vereenvoudigen Bedankt voor je antwoord, maar (4a4-16b6)(4a4+16b6)Klopt dus niet? Hoe moet ik het dan aanpakken? Bert V Student hbo - zondag 3 september 2006 Antwoord Beste Bert,(2a2-4b3)2 = (2a2-4b3)(2a2-4b3) = 4a4-8a2b3-8a2b3+16b6Het vette deel had je niet. FvL zondag 3 september 2006 Re: Re: Zonder haakjes schrijven, vereenvoudigen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bedankt voor je antwoord, maar (4a4-16b6)(4a4+16b6)Klopt dus niet? Hoe moet ik het dan aanpakken? Bert V Student hbo - zondag 3 september 2006
Bert V Student hbo - zondag 3 september 2006
Beste Bert,(2a2-4b3)2 = (2a2-4b3)(2a2-4b3) = 4a4-8a2b3-8a2b3+16b6Het vette deel had je niet. FvL zondag 3 september 2006
FvL zondag 3 september 2006
©2001-2024 WisFaq