\require{AMSmath} Lettersommen hallo, ik heb een klein probleem, want we hebben het in de eerste gehad over lettersommen, en ze ook behandeld, maar nu ik in de tweede zit heb ik een probleem met deze sommen:(a5b2)4·(a6b3)2=(3a5p20)3+(2a3b12)5=-80·6y8z10=-40xy8z2=Ik hoop echt dat jullie me eruit kunnen helpen!Groeten M.O. Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 2 september 2006 Antwoord Ik zal je eerste geven, dan kan je de tweede zelf... Van de derde kan je -480y8z10 maken en met de laatste kan je verder niets. Zie 1. Rekenregels machten en logaritmen WvR zaterdag 2 september 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hallo, ik heb een klein probleem, want we hebben het in de eerste gehad over lettersommen, en ze ook behandeld, maar nu ik in de tweede zit heb ik een probleem met deze sommen:(a5b2)4·(a6b3)2=(3a5p20)3+(2a3b12)5=-80·6y8z10=-40xy8z2=Ik hoop echt dat jullie me eruit kunnen helpen!Groeten M.O. Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 2 september 2006
M.O. Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 2 september 2006
Ik zal je eerste geven, dan kan je de tweede zelf... Van de derde kan je -480y8z10 maken en met de laatste kan je verder niets. Zie 1. Rekenregels machten en logaritmen WvR zaterdag 2 september 2006
WvR zaterdag 2 september 2006
©2001-2024 WisFaq