\require{AMSmath} Cosinusregel Bij een opgave ben ik zover gekomen: 6002=12002+7442-2·1200·744·cos(a) Wanneer ik gebruik maak van de grafiekfunctie, Y1 Y2 kom ik op het goede antwoord uit, namelijk 23 graden. Alleen wanneer ik het "normaal" wil oplossen kom ik niet uit. Ik maak ervan: 3,6e5=207936·cos(a) 3,6e5 deel ik door 207936 maar dan kom ik op een onmogelijk getal. (Om daarvan de second Cos te gebruiken) Bert V Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 30 augustus 2006 Antwoord Ik weet niet waar je 't allemaal vandaan haalt, maar ik zou 't terug brengen... De berekening gaat als volgt: Probeer de stappen te volgen en overtuig je er van dat dit de enige juiste manier is en waarom! WvR woensdag 30 augustus 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bij een opgave ben ik zover gekomen: 6002=12002+7442-2·1200·744·cos(a) Wanneer ik gebruik maak van de grafiekfunctie, Y1 Y2 kom ik op het goede antwoord uit, namelijk 23 graden. Alleen wanneer ik het "normaal" wil oplossen kom ik niet uit. Ik maak ervan: 3,6e5=207936·cos(a) 3,6e5 deel ik door 207936 maar dan kom ik op een onmogelijk getal. (Om daarvan de second Cos te gebruiken) Bert V Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 30 augustus 2006
Bert V Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 30 augustus 2006
Ik weet niet waar je 't allemaal vandaan haalt, maar ik zou 't terug brengen... De berekening gaat als volgt: Probeer de stappen te volgen en overtuig je er van dat dit de enige juiste manier is en waarom! WvR woensdag 30 augustus 2006
WvR woensdag 30 augustus 2006
©2001-2024 WisFaq