\require{AMSmath} Logaritmische vergelijking oplossen Hoi, ik zoek een oplossing voor de vgl :0,2log (1-x) = 0,3log(x)ik vind hem maar niet :( christ 3de graad ASO - vrijdag 11 augustus 2006 Antwoord Deze vergelijking (als je 'm bedoelt zoals geschreven) laat zich omwerken tot:x3-x2+2x-1=0Nu jij weer... WvR zaterdag 12 augustus 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi, ik zoek een oplossing voor de vgl :0,2log (1-x) = 0,3log(x)ik vind hem maar niet :( christ 3de graad ASO - vrijdag 11 augustus 2006
christ 3de graad ASO - vrijdag 11 augustus 2006
Deze vergelijking (als je 'm bedoelt zoals geschreven) laat zich omwerken tot:x3-x2+2x-1=0Nu jij weer... WvR zaterdag 12 augustus 2006
WvR zaterdag 12 augustus 2006
©2001-2024 WisFaq