\require{AMSmath} Macht vereenvoudigen Ik zit al even te piekeren op een macht die ik moet vereenvoudigen, maar kom er toch niet uit.. Kunnen jullie me mss even helpen? 3/4.(53Ö24 + 23Ö3) Hartelijk bedankt! Phille 2de graad ASO - donderdag 6 juli 2006 Antwoord 3Ö(24)=3Ö(8*3)=3Ö(8)*3Ö(3)=23Ö(3) Lukt het dan verder? hk donderdag 6 juli 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik zit al even te piekeren op een macht die ik moet vereenvoudigen, maar kom er toch niet uit.. Kunnen jullie me mss even helpen? 3/4.(53Ö24 + 23Ö3) Hartelijk bedankt! Phille 2de graad ASO - donderdag 6 juli 2006
Phille 2de graad ASO - donderdag 6 juli 2006
3Ö(24)=3Ö(8*3)=3Ö(8)*3Ö(3)=23Ö(3) Lukt het dan verder? hk donderdag 6 juli 2006
hk donderdag 6 juli 2006
©2001-2024 WisFaq