\require{AMSmath} Logaritme oplossen 7=x + log x Ik kan er maar niet uitkomen om de vergelijking 7= x + log x op te lossen, zou iemand mij hierbij kunnen helpen?? thx Xavaq Student universiteit - dinsdag 4 juli 2006 Antwoord Deze vergelijking is niet exact oplosbaar. Je kunt de oplossing wel numeriek benaderen, bijvoorbeeld met de methode van Newton. hk dinsdag 4 juli 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kan er maar niet uitkomen om de vergelijking 7= x + log x op te lossen, zou iemand mij hierbij kunnen helpen?? thx Xavaq Student universiteit - dinsdag 4 juli 2006
Xavaq Student universiteit - dinsdag 4 juli 2006
Deze vergelijking is niet exact oplosbaar. Je kunt de oplossing wel numeriek benaderen, bijvoorbeeld met de methode van Newton. hk dinsdag 4 juli 2006
hk dinsdag 4 juli 2006
©2001-2024 WisFaq