\require{AMSmath} Phi berekenen op ti-83 ik moet bijvoorbeeld F(z) = 0,18 berekenen.. hoe moet ik dit invoeren op myn rekenmachine? Renee Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 27 juni 2006 Antwoord Gokje... een TI83/84? Neem m=0 en r=1 en dan met invNorm(...), zoals gebruikelijk...Zie http://www.math4all.nl/TI/TI83kans.html#invnorm WvR woensdag 28 juni 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik moet bijvoorbeeld F(z) = 0,18 berekenen.. hoe moet ik dit invoeren op myn rekenmachine? Renee Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 27 juni 2006
Renee Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 27 juni 2006
Gokje... een TI83/84? Neem m=0 en r=1 en dan met invNorm(...), zoals gebruikelijk...Zie http://www.math4all.nl/TI/TI83kans.html#invnorm WvR woensdag 28 juni 2006
WvR woensdag 28 juni 2006
©2001-2024 WisFaq