\require{AMSmath} Vergelijking oplossen Weet iemand de oplossing van of waar ik de oplossing hiervan ergens kan vinden? X = a * ((1 - q^N) / (1 - q)) => q = ? Alvast bedankt. ellenw Overige TSO-BSO - zaterdag 5 oktober 2002 Antwoord Is dit überhaupt mogelijk? Neem eens n = 10. Het quotiënt (1 - q10)/(1 - q) is gelijk aan de volgende rij termen: q9 + q8 + q7 + .......+ q2 + q + 1 Jouw vraag zou dan neerkomen op het oplossen van een (in dit geval) vergelijking van de graad 9. Er is veel mogelijk, maar dit?? MBL zaterdag 5 oktober 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Weet iemand de oplossing van of waar ik de oplossing hiervan ergens kan vinden? X = a * ((1 - q^N) / (1 - q)) => q = ? Alvast bedankt. ellenw Overige TSO-BSO - zaterdag 5 oktober 2002
ellenw Overige TSO-BSO - zaterdag 5 oktober 2002
Is dit überhaupt mogelijk? Neem eens n = 10. Het quotiënt (1 - q10)/(1 - q) is gelijk aan de volgende rij termen: q9 + q8 + q7 + .......+ q2 + q + 1 Jouw vraag zou dan neerkomen op het oplossen van een (in dit geval) vergelijking van de graad 9. Er is veel mogelijk, maar dit?? MBL zaterdag 5 oktober 2002
MBL zaterdag 5 oktober 2002
©2001-2024 WisFaq