\require{AMSmath} Iets tot de macht nul is één? Waarom wordt (-5)0=1? CINTJE 2de graad ASO - vrijdag 4 oktober 2002 Antwoord Dit heeft alles te maken met de regel: Als je machten met hetzelfde grondtal deelt, dan mag je de exponenten aftrekken. Dus zou moeten gelden: Maar we weten al wat daar uit zou moeten komen, namelijk 1, dus zeggen we dat (-5)0=1 WvR vrijdag 4 oktober 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Waarom wordt (-5)0=1? CINTJE 2de graad ASO - vrijdag 4 oktober 2002
CINTJE 2de graad ASO - vrijdag 4 oktober 2002
Dit heeft alles te maken met de regel: Als je machten met hetzelfde grondtal deelt, dan mag je de exponenten aftrekken. Dus zou moeten gelden: Maar we weten al wat daar uit zou moeten komen, namelijk 1, dus zeggen we dat (-5)0=1 WvR vrijdag 4 oktober 2002
Als je machten met hetzelfde grondtal deelt, dan mag je de exponenten aftrekken. Dus zou moeten gelden: Maar we weten al wat daar uit zou moeten komen, namelijk 1, dus zeggen we dat (-5)0=1
WvR vrijdag 4 oktober 2002
©2001-2024 WisFaq