\require{AMSmath} Formules oppervlakte kubus en rechthoek Wat is het formule van een kubus en een rechthoek? neske 3de graad ASO - donderdag 3 oktober 2002 Antwoord Rechthoeken hebben een oppervlakte lengte x breedte en een omtrek 2 x lengte + 2 x breedte. Inhoud kubus = lengte x breedte x hoogte = a.a.a = a3 Oppervlakte = 6.a.a = 6a2 (namelijk de 6 vierkanten opgeteld) MBL donderdag 3 oktober 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is het formule van een kubus en een rechthoek? neske 3de graad ASO - donderdag 3 oktober 2002
neske 3de graad ASO - donderdag 3 oktober 2002
Rechthoeken hebben een oppervlakte lengte x breedte en een omtrek 2 x lengte + 2 x breedte. Inhoud kubus = lengte x breedte x hoogte = a.a.a = a3 Oppervlakte = 6.a.a = 6a2 (namelijk de 6 vierkanten opgeteld) MBL donderdag 3 oktober 2002
MBL donderdag 3 oktober 2002
©2001-2024 WisFaq