\require{AMSmath} Bewering eerstegraads functies bewering:de som van twee functies met een rechtlijnige grafiek is weer zo'n functie. Toon aan dat deze bewering waar is amoe Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 11 juni 2006 Antwoord Het zal toch niet zoiets simpels zijn als: l:y=ax+b k:y=cx+d Dan is l+k: y=ax+b+cx+d=(a+c)x+(b+d) Of toch wel? WvR zondag 11 juni 2006 Re: Bewering eerstegraads functies ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
bewering:de som van twee functies met een rechtlijnige grafiek is weer zo'n functie. Toon aan dat deze bewering waar is amoe Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 11 juni 2006
amoe Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 11 juni 2006
Het zal toch niet zoiets simpels zijn als: l:y=ax+b k:y=cx+d Dan is l+k: y=ax+b+cx+d=(a+c)x+(b+d) Of toch wel? WvR zondag 11 juni 2006
WvR zondag 11 juni 2006
©2001-2024 WisFaq