\require{AMSmath} Examen vraag over logaritme en zou graag de antwoord krijgen Deze vraag heb ik gekregen op mijn examen en ik heb niks verstaan en zou graag willen weten hoe ik daaraan moet beginnen. De 3log(x)= 1220 waaraan is de 9log(x) gelijk aan? yasin 3de graad ASO - woensdag 7 juni 2006 Antwoord Hallo, 3log(x) = 1220 Û x = 31220 Nu is x = 31220 = 32·610 = (32)610 = 9 610 Neem nu links en rechts de 9log en je bent er. Koen donderdag 8 juni 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Deze vraag heb ik gekregen op mijn examen en ik heb niks verstaan en zou graag willen weten hoe ik daaraan moet beginnen. De 3log(x)= 1220 waaraan is de 9log(x) gelijk aan? yasin 3de graad ASO - woensdag 7 juni 2006
yasin 3de graad ASO - woensdag 7 juni 2006
Hallo, 3log(x) = 1220 Û x = 31220 Nu is x = 31220 = 32·610 = (32)610 = 9 610 Neem nu links en rechts de 9log en je bent er. Koen donderdag 8 juni 2006
Koen donderdag 8 juni 2006
©2001-2024 WisFaq