Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 45590 

Re: Kansbereken met een wegendiagram

hoi, vraag 2 heb ik gevonden, niet zo moeilijk eigelijk, zelfde als vraag 1.
weg a en d mochten niet gebruikt worden, dus weg a, c en e blijven over
weg b-c: 1/4 ·1/4= 1/16
weg b-e: 1/4 ·1/4= 1/16
1/16 + 1/16= 2/16 = 1/8

bedankt voor vraag 1!
ik vind het tof dat jullie de vragen bantwoorden en zo vele mensen helpen
groetjes, nathalie

nathal
3de graad ASO - zaterdag 27 mei 2006

Antwoord

Klopt als een bus... alleen zou ik 1/4·1/2=1/8 doen... maar dat is hetzelfde...

WvR
zaterdag 27 mei 2006

©2001-2024 WisFaq