\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 9478 Re: Z-waarde terugzoeken op de TI83 ...maar wat als je de z-waarde wel hebt, maar het percentage wilt weten? mieke Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 25 mei 2006 Antwoord Dat lijkt me nogal standaard!Neem bijvoorbeeld z=1,4. Je weet m=1 en s=1.Om P(z1.4) te berekenen toets je:normcdf(-9E99,1.4,0,1)Ter controle: WvR maandag 29 mei 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
...maar wat als je de z-waarde wel hebt, maar het percentage wilt weten? mieke Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 25 mei 2006
mieke Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 25 mei 2006
Dat lijkt me nogal standaard!Neem bijvoorbeeld z=1,4. Je weet m=1 en s=1.Om P(z1.4) te berekenen toets je:normcdf(-9E99,1.4,0,1)Ter controle: WvR maandag 29 mei 2006
WvR maandag 29 mei 2006
©2001-2024 WisFaq