\require{AMSmath} Normale verdeling Hoe groot zijn de twee typerende kenmerken (gemiddelde en spreiding) van de standaard normale verdeling? Peter- Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 1 oktober 2002 Antwoord gemiddelde = m = 0 standaarddeviatie = standaardspreiding = s = 1 Voor de zekerheid: alléén bij de standaard-normale-verdeling (vandaar natuurlijk de naam) MBL dinsdag 1 oktober 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe groot zijn de twee typerende kenmerken (gemiddelde en spreiding) van de standaard normale verdeling? Peter- Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 1 oktober 2002
Peter- Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 1 oktober 2002
gemiddelde = m = 0 standaarddeviatie = standaardspreiding = s = 1 Voor de zekerheid: alléén bij de standaard-normale-verdeling (vandaar natuurlijk de naam) MBL dinsdag 1 oktober 2002
MBL dinsdag 1 oktober 2002
©2001-2024 WisFaq