\require{AMSmath} Machtreeks ex In een vraag van Arjen van Sas, schrijft hij over de machtreeks daarvan. Hij kent die al. Ik niet. Hoe kom ik achter de machtreeks van ex? Dank u wel, Marianne Marian Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 1 oktober 2002 Antwoord ex = 1 + x + x2/2! + x3/3! + x4/4! + .......adinf Ten overvloede: 4! = 1.2.3.4 = 24 en 3! = 1.2.3 = 6 enz. MBL dinsdag 1 oktober 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
In een vraag van Arjen van Sas, schrijft hij over de machtreeks daarvan. Hij kent die al. Ik niet. Hoe kom ik achter de machtreeks van ex? Dank u wel, Marianne Marian Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 1 oktober 2002
Marian Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 1 oktober 2002
ex = 1 + x + x2/2! + x3/3! + x4/4! + .......adinf Ten overvloede: 4! = 1.2.3.4 = 24 en 3! = 1.2.3 = 6 enz. MBL dinsdag 1 oktober 2002
MBL dinsdag 1 oktober 2002
©2001-2024 WisFaq