\require{AMSmath} Vraag uit examen 2005 tijdvak II wie kan mij helpen met vraag 14 uit het examen van wiskunde b1 uit 2005 tijdvak 2.LeesvaardigheidAntwoorden kris Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 18 mei 2006 Antwoord De vraag is voor welke k geldt dat als X normaal verdeeld is met m=546 en s=89 dat P(Xk)0.95. Maak gewoon altijd even een tekening!Dus:Conclusie: P95=692De vraag was hoeveel procent van de scores van Nieuw Zeeland boven de P95 van Finland liggen.m=529s=108Je berekent dan P(X692)Dus ongeveer 7%. Zie Examens en uitwerkingen HAVO wiskunde B WvR donderdag 18 mei 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
wie kan mij helpen met vraag 14 uit het examen van wiskunde b1 uit 2005 tijdvak 2.LeesvaardigheidAntwoorden kris Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 18 mei 2006
kris Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 18 mei 2006
De vraag is voor welke k geldt dat als X normaal verdeeld is met m=546 en s=89 dat P(Xk)0.95. Maak gewoon altijd even een tekening!Dus:Conclusie: P95=692De vraag was hoeveel procent van de scores van Nieuw Zeeland boven de P95 van Finland liggen.m=529s=108Je berekent dan P(X692)Dus ongeveer 7%. Zie Examens en uitwerkingen HAVO wiskunde B WvR donderdag 18 mei 2006
Zie Examens en uitwerkingen HAVO wiskunde B
WvR donderdag 18 mei 2006
©2001-2024 WisFaq