Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Omzetten exponentiele formule

Hallo! Kunnen jullie me helpen bij het omzetten van deze formule; f(x)= 1/(10x+10-x). Ik ga ervanuit dat dit een iets ingewikkelde log wordt, maar hoe ik hier uit kom weet ik niet. Alvast bedankt...

Dennis
Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 5 mei 2006

Antwoord

Ik neem dat je y=... wilt omzetten in de vorm x=... Dat kan, het gaat zo:

q45223img1.gif

En daar heb je geen hogere wiskunde bij nodig...

WvR
zaterdag 6 mei 2006

©2001-2024 WisFaq