\require{AMSmath} De formule omkeren de formule voor een polynoom berekening welke ik gebruik isH = p1 + p2*z + p3*z2 + p4*z3 + p5*z4H = de hoekp1-p5 = de polynoom waardenz = een lin. verdelingNu zou ik graag 'z' berekenenik kom er niet meer uitweet U hier antwoord op? b.v.d. klaas Ouder - woensdag 3 mei 2006 Antwoord Tja... een vierdegraads vergelijking oplossen is nog niet zo eenvoudig. Zie bijvoorbeeld Vierdegraads vergelijkingen oplossen. WvR donderdag 4 mei 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
de formule voor een polynoom berekening welke ik gebruik isH = p1 + p2*z + p3*z2 + p4*z3 + p5*z4H = de hoekp1-p5 = de polynoom waardenz = een lin. verdelingNu zou ik graag 'z' berekenenik kom er niet meer uitweet U hier antwoord op? b.v.d. klaas Ouder - woensdag 3 mei 2006
klaas Ouder - woensdag 3 mei 2006
Tja... een vierdegraads vergelijking oplossen is nog niet zo eenvoudig. Zie bijvoorbeeld Vierdegraads vergelijkingen oplossen. WvR donderdag 4 mei 2006
WvR donderdag 4 mei 2006
©2001-2024 WisFaq