\require{AMSmath} Stelsels oplossen 19)Gegeven is het volgende stelsel:y=3x-7y=-2,5x+4(er hoort een accolade voor maar ik weet niet hoe dat moet)a: Los het stelsel opb: controleer de oplossing met de GR Sabrin Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 2 mei 2006 Antwoord Hallo Sabrina,Los de vergelijking 3x - 7 = -2,5x + 4 op en vul de oplossing inb.v. y = 3x - 7 in dan weet je ook de y.Controle met de GR:y1 = 3x-7y2 = -2,5x + 4De optie intersect geeft dan als snijpunt (2,-1) wl dinsdag 2 mei 2006 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
19)Gegeven is het volgende stelsel:y=3x-7y=-2,5x+4(er hoort een accolade voor maar ik weet niet hoe dat moet)a: Los het stelsel opb: controleer de oplossing met de GR Sabrin Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 2 mei 2006
Sabrin Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 2 mei 2006
Hallo Sabrina,Los de vergelijking 3x - 7 = -2,5x + 4 op en vul de oplossing inb.v. y = 3x - 7 in dan weet je ook de y.Controle met de GR:y1 = 3x-7y2 = -2,5x + 4De optie intersect geeft dan als snijpunt (2,-1) wl dinsdag 2 mei 2006
wl dinsdag 2 mei 2006
©2001-2025 WisFaq