\require{AMSmath} Vergelijkingen en evenwicht Waar ondersteun je de staafjes opdat er evenwicht is als je de massa van de staafjes mag verwaarlozen?staafje 1: 60 cm__________________________________________________30 g (gewicht links aan het staafje) 60 gram (rechts)staafje 2:_____________42cm____________________18cm______________30 g (links) 30 g 30 gik hoop dat de vraag duidelijk is, groetjes anne anne Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 23 april 2006 Antwoord Nou vooruit... 't is voorjaar!1.30·d=60·(60-d)En dan oplossen...2.30·d=(42-d)·30+(42-d+18)·30Kijk maar 's of je dat begrijpt en dan nog even oplossen...Succes! WvR maandag 24 april 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Waar ondersteun je de staafjes opdat er evenwicht is als je de massa van de staafjes mag verwaarlozen?staafje 1: 60 cm__________________________________________________30 g (gewicht links aan het staafje) 60 gram (rechts)staafje 2:_____________42cm____________________18cm______________30 g (links) 30 g 30 gik hoop dat de vraag duidelijk is, groetjes anne anne Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 23 april 2006
staafje 1: 60 cm__________________________________________________30 g (gewicht links aan het staafje) 60 gram (rechts)staafje 2:_____________42cm____________________18cm______________30 g (links) 30 g 30 g
anne Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 23 april 2006
Nou vooruit... 't is voorjaar!1.30·d=60·(60-d)En dan oplossen...2.30·d=(42-d)·30+(42-d+18)·30Kijk maar 's of je dat begrijpt en dan nog even oplossen...Succes! WvR maandag 24 april 2006
WvR maandag 24 april 2006
©2001-2024 WisFaq