\require{AMSmath} De cosec op de goniometrische cirkel kunt u mij een tekening sturen waar dat de cosec q op de goniometrische cirkel ligt;We hebben dat als huistaak gekeregenDank u voor uw hulp Turedi 3de graad ASO - zondag 29 september 2002 Antwoord Hoi,Tip1: trek de raaklijn aan de goniometrische cirkel in het punt bepaald door hoek q en zie waar deze de X- en Y-assen snijdt...Tip2: cscq=cosecq=1/sinqGroetjes,Johan andros zondag 29 september 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
kunt u mij een tekening sturen waar dat de cosec q op de goniometrische cirkel ligt;We hebben dat als huistaak gekeregenDank u voor uw hulp Turedi 3de graad ASO - zondag 29 september 2002
Turedi 3de graad ASO - zondag 29 september 2002
Hoi,Tip1: trek de raaklijn aan de goniometrische cirkel in het punt bepaald door hoek q en zie waar deze de X- en Y-assen snijdt...Tip2: cscq=cosecq=1/sinqGroetjes,Johan andros zondag 29 september 2002
andros zondag 29 september 2002
©2001-2024 WisFaq