\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 45021 Re: Vierkant kalender dinsdag 30 maart 1999 moet het dan niet zijn:F(2)+F(4)+...+F(2n)+F(2n+2)=F(4n+3)-1???want je moet toch 2n+2 invullen op de plaats van de n? jef 3de graad ASO - woensdag 19 april 2006 Antwoord In plaats van n moet de bewering ook gelden voor n+1. Dus:F(2n+1)-1 wordt F(2(n+1)+1)-1=F(2n+2+1)-1=F(2n+3)-1 WvR woensdag 19 april 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
moet het dan niet zijn:F(2)+F(4)+...+F(2n)+F(2n+2)=F(4n+3)-1???want je moet toch 2n+2 invullen op de plaats van de n? jef 3de graad ASO - woensdag 19 april 2006
jef 3de graad ASO - woensdag 19 april 2006
In plaats van n moet de bewering ook gelden voor n+1. Dus:F(2n+1)-1 wordt F(2(n+1)+1)-1=F(2n+2+1)-1=F(2n+3)-1 WvR woensdag 19 april 2006
WvR woensdag 19 april 2006
©2001-2024 WisFaq