\require{AMSmath} Associatieve eigenschap Kun je me een voorbeeld geven van een optelling in R die associatief is. Want dat begrijp ik niet zo goed? cynthi 2de graad ASO - zondag 29 september 2002 Antwoord Een bewerking * (zoals + of ×) heet associatief als (a*b)*c=a*(b*c). Voorbeelden: (2+3)+4=2+(3+4) (2·3)·4=2·(3·4) Zie Vereenvoudigen van vergelijkingen WvR zondag 29 september 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kun je me een voorbeeld geven van een optelling in R die associatief is. Want dat begrijp ik niet zo goed? cynthi 2de graad ASO - zondag 29 september 2002
cynthi 2de graad ASO - zondag 29 september 2002
Een bewerking * (zoals + of ×) heet associatief als (a*b)*c=a*(b*c). Voorbeelden: (2+3)+4=2+(3+4) (2·3)·4=2·(3·4) Zie Vereenvoudigen van vergelijkingen WvR zondag 29 september 2002
Zie Vereenvoudigen van vergelijkingen
WvR zondag 29 september 2002
©2001-2024 WisFaq