\require{AMSmath} Goniometrische vergelijking Ik moet oplossen de cos 2a= 1/3.Vervolgens moet ik vertellen wat dan de cos a is. Robert Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 11 april 2006 Antwoord Volgens mij is het niet nodig om eerst cos2a=1/3 op te lossen om te weten wat cosa is!Moet kunnen... Zie Formulekaart WvR dinsdag 11 april 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet oplossen de cos 2a= 1/3.Vervolgens moet ik vertellen wat dan de cos a is. Robert Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 11 april 2006
Robert Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 11 april 2006
Volgens mij is het niet nodig om eerst cos2a=1/3 op te lossen om te weten wat cosa is!Moet kunnen... Zie Formulekaart WvR dinsdag 11 april 2006
Zie Formulekaart
WvR dinsdag 11 april 2006
©2001-2024 WisFaq