\require{AMSmath} Limiet met een wortel Hoe moet ik de volgende limiet bewijzen? f(x)=Ö(x+1)-Ö(x) (x0) limx®¥ 2Öx f(x)=1 W. Wor Student universiteit - dinsdag 4 april 2006 Antwoord Michiel. Vermenigvuldig teller en noemer metÖ(x+1)+Öx. Dan moet het wel lukken.. kn dinsdag 4 april 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe moet ik de volgende limiet bewijzen? f(x)=Ö(x+1)-Ö(x) (x0) limx®¥ 2Öx f(x)=1 W. Wor Student universiteit - dinsdag 4 april 2006
W. Wor Student universiteit - dinsdag 4 april 2006
Michiel. Vermenigvuldig teller en noemer metÖ(x+1)+Öx. Dan moet het wel lukken.. kn dinsdag 4 april 2006
kn dinsdag 4 april 2006
©2001-2024 WisFaq