\require{AMSmath} Substitueren van een formule met betrekking tot meetkunde met vectoren Ik heb de volgende formule: x/6 + y/8 + z/4 = 1 Deze moet ik 'substitueren' tot het volgende, ik weet alleen niet hoe dat moet.... Moet zijn: 4x+3y+6z=24 Jennif Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 31 maart 2006 Antwoord Links en rechts met 24 vermenigvuldigen? Meer zal het wel niet zijn. hk vrijdag 31 maart 2006 Re: Substitueren van een formule met betrekking tot meetkunde met vectoren ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb de volgende formule: x/6 + y/8 + z/4 = 1 Deze moet ik 'substitueren' tot het volgende, ik weet alleen niet hoe dat moet.... Moet zijn: 4x+3y+6z=24 Jennif Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 31 maart 2006
Jennif Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 31 maart 2006
Links en rechts met 24 vermenigvuldigen? Meer zal het wel niet zijn. hk vrijdag 31 maart 2006
hk vrijdag 31 maart 2006
©2001-2024 WisFaq