\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 44601 Re: Vervormen Heel erg bedankt voor het snelle antwoord! Maar het wordt dan toch: 0.5t=(0.5p) - (0.5p]/0.5 + 2kp? In plaats van: p/2 + 2kp? En dan los je de a op voor de t=0.5p/2 voor sin(t+a)=0 (vanwege dat gegeven punt. Heel, heel erg bedankt! Marnix Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 29 maart 2006 Antwoord bijna, want uit 0.5t=p/2+2kp volgt t=p+4kp hk woensdag 29 maart 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Heel erg bedankt voor het snelle antwoord! Maar het wordt dan toch: 0.5t=(0.5p) - (0.5p]/0.5 + 2kp? In plaats van: p/2 + 2kp? En dan los je de a op voor de t=0.5p/2 voor sin(t+a)=0 (vanwege dat gegeven punt. Heel, heel erg bedankt! Marnix Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 29 maart 2006
Marnix Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 29 maart 2006
bijna, want uit 0.5t=p/2+2kp volgt t=p+4kp hk woensdag 29 maart 2006
hk woensdag 29 maart 2006
©2001-2024 WisFaq