\require{AMSmath} Oplossing van de differentiaalvergelijking de vraag is: Bereken de oplossing V van de differentiaalvergelijking: dV---= -ln 0,9·(8500-V) met t in weken.dtgroetjes van lisette en floor floor Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 28 maart 2006 Antwoord Floor en Lisette.We kunnen voor de DV schrijven: dV/(8500-V)=(-ln0,9)dt.Intergreren van beide leden geeft: -ln(8500-V)=(-ln0,9)t+C.Nu julie weer. kn dinsdag 28 maart 2006 Re: Oplossing van de differentiaalvergelijking ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
de vraag is: Bereken de oplossing V van de differentiaalvergelijking: dV---= -ln 0,9·(8500-V) met t in weken.dtgroetjes van lisette en floor floor Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 28 maart 2006
floor Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 28 maart 2006
Floor en Lisette.We kunnen voor de DV schrijven: dV/(8500-V)=(-ln0,9)dt.Intergreren van beide leden geeft: -ln(8500-V)=(-ln0,9)t+C.Nu julie weer. kn dinsdag 28 maart 2006
kn dinsdag 28 maart 2006
©2001-2024 WisFaq