\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 44419 Re: Exponentiële vergelijkingen en ongelijkheden ik snap echt niet hoe je het linkerlid in grondtal 3 kan schrijven 3^(5x) + (Ö3)^(10x) + (3Ö3)^(10x/3) = 3^(5x) + $\sqrt{3}$^(10x)+ 3$\sqrt{ }$(3$\sqrt{3}$)^(10x) en dan? Sophie 3de graad ASO - zondag 19 maart 2006 Antwoord Beste Sohpie, Wat dacht je van Nu moet het wel lukken mvg, Tom td zondag 19 maart 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik snap echt niet hoe je het linkerlid in grondtal 3 kan schrijven 3^(5x) + (Ö3)^(10x) + (3Ö3)^(10x/3) = 3^(5x) + $\sqrt{3}$^(10x)+ 3$\sqrt{ }$(3$\sqrt{3}$)^(10x) en dan? Sophie 3de graad ASO - zondag 19 maart 2006
Sophie 3de graad ASO - zondag 19 maart 2006
Beste Sohpie, Wat dacht je van Nu moet het wel lukken mvg, Tom td zondag 19 maart 2006
td zondag 19 maart 2006
©2001-2024 WisFaq