\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 135 Re: Formule afgeknotte piramide Hoe werken jullie a·(p·h)=p·b om tot p= a·h/a-b????Ik heb even zitten proberen, maar ik kom er niet uit! Peter Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 16 maart 2006 Antwoord Er staat a·(p-h)=p·b en niet a·(p·h)=p·ba·(p-h)=p·bap-ah=bpap-bp=ahp(a-b)=aha=ah/(a-b) WvR donderdag 16 maart 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe werken jullie a·(p·h)=p·b om tot p= a·h/a-b????Ik heb even zitten proberen, maar ik kom er niet uit! Peter Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 16 maart 2006
Peter Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 16 maart 2006
Er staat a·(p-h)=p·b en niet a·(p·h)=p·ba·(p-h)=p·bap-ah=bpap-bp=ahp(a-b)=aha=ah/(a-b) WvR donderdag 16 maart 2006
WvR donderdag 16 maart 2006
©2001-2024 WisFaq