\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 44173 Re: Dubbele integraal met wortel en grenzen even controleren: ik kom op het antwoord 0ò2 y2Ö(1+y3) dy = [2/9(1+y3)^3/2]van 0 tot 2 = 2/243 -2/9 klopt dat? Tom Student universiteit - zondag 12 maart 2006 Antwoord De eerste term heb je fout uitgerekend, maar verder lijkt het wel te kloppen... cl woensdag 15 maart 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
even controleren: ik kom op het antwoord 0ò2 y2Ö(1+y3) dy = [2/9(1+y3)^3/2]van 0 tot 2 = 2/243 -2/9 klopt dat? Tom Student universiteit - zondag 12 maart 2006
Tom Student universiteit - zondag 12 maart 2006
De eerste term heb je fout uitgerekend, maar verder lijkt het wel te kloppen... cl woensdag 15 maart 2006
cl woensdag 15 maart 2006
©2001-2024 WisFaq