\require{AMSmath} Exponenten Ik kom niet uit deze som:(2x)2 – 3·2x + 2 = 0Ik hoop dat u de som voor mij kunt oplossenALvast bedankt Annabe Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 8 maart 2006 Antwoord Als je voor 2x nu eens y neemt dan staat er: y2-3y+2=0 Deze vergelijking kan je oplossen... y2-3y+2=0 (y-1)(y-2)=0 y=1 of y=2 En dan weer terug naar 2x, dus: 2x=1 of 2x=2 x=0 of x=1 Tada... handig he? WvR woensdag 8 maart 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kom niet uit deze som:(2x)2 – 3·2x + 2 = 0Ik hoop dat u de som voor mij kunt oplossenALvast bedankt Annabe Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 8 maart 2006
Annabe Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 8 maart 2006
Als je voor 2x nu eens y neemt dan staat er: y2-3y+2=0 Deze vergelijking kan je oplossen... y2-3y+2=0 (y-1)(y-2)=0 y=1 of y=2 En dan weer terug naar 2x, dus: 2x=1 of 2x=2 x=0 of x=1 Tada... handig he? WvR woensdag 8 maart 2006
WvR woensdag 8 maart 2006
©2001-2024 WisFaq